Welkom op de online academie van

Van Natura Gezond

Geef jezelf maar vast een schouderklopje!

Je hebt de eerste stap gezet naar (nog) meer gezondheid en energie en dat is zó waardevol.
Je gezond en energiek voelen is de basis van alles: een goed humeur, dankbaar kunnen zijn, je prettig en fit voelen, vriendelijk zijn tegen jezelf en anderen, die fitte liefdevolle moeder zijn voor je kind(eren), aandacht geven aan je partner. Waarschijnlijk kun jij dit lijstje zelf nog verder aanvullen.

Met veel genoegen heb ik deze academie voor jou opgezet. Toen ik zelf begon met mij verdiepen in een gezonde(re) leefstijl vond ik het lastig om door de bomen het bos te zien. Er was zoveel informatie te vinden en iedereen had weer een andere mening en visie, vaak tegenstrijdig.  Wat had ik toen graag een stappenplan gehad wat me hierin structuur en overzicht bood om stap voor stap aan de slag te gaan met gezonde gewoontes en alles wat daarbij kwam kijken

Dat is precies wat ik voor jou heb ontwikkelt. Althans ik hoop dat ik jou die rode draad en structuur mag bieden waar je naar op zoek bent. In 1 training alles bij elkaar, zowel theoretische kennis over de juiste voeding als concrete handvatten, planners en praktische (kook)tips die helpen deze kennis in de praktijk te brengen en stap voor stap gezonde(re) gewoontes aan te leren.

En bij het veranderen van gewoontes hoort praktische ondersteuning, net zoals dat je niet in 1 dag leert autorijden of per toeval topsporter wordt.

Advies krijgen is namelijk heel fijn, maar je wilt ook weten hoe je dit advies kunt toepassen, anders zal er weinig veranderen en is terugvallen in oude gewoontes heel reëel.

Ik geloof en vertrouw dat jij met de juiste handvatten en stappen een succesvolle verandering kunt doormaken.
En loop je vast? Dan ben ik er om je verder te helpen; zowel virtueel als face to face sta ik je graag te woord, bied ik je een luisterend oor, geef ik je een dosis inspiratie, of hou ik je een spiegel voor.
Net waar jij behoefte aan hebt of wat jij nodig hebt.

Loop jij graag zelfstandig de modules door en lukt het je zelf goed om deze in de praktijk te brengen?
Dan is dat ook helemaal oké! Ook daar is deze academie voor opgezet.

Ik wens je heel veel lees-, leer- en kookplezier toe!

Met warme en enthousiaste groet,

Robin

 

gezond eten gezin kinderen

klik hieronder op de training die je wilt bekijken